Voordelen Senior Support

Centraal bij Senior Support staat het bieden van de beste zorg voor onze cliënten. We zetten ons dagelijks in om senioren op een prettige manier langer thuis te kunnen laten wonen. Dit doen we door maatwerk en een vertrouwd gezicht.

De voordelen van Senior Support op een rijtje:

  • Wij bieden altijd maatwerk
  • Een vertrouwd gezicht of team
  • Ondersteuning en advies via vaste klantcoördinator
  • Begeleiding flexibel inzetbaar vanaf 2 uur per week
  • Particuliere inzet, maar ook via Wmo, Wlz en PGB
  • Begeleiders zijn verzekerd
  • Geen abonnementskosten

Referenties:

“Mijn broer komt dankzij zijn Supporters weer vaker buiten. Hij houdt van wandelen maar doet dat niet alleen. Ook komt hij weer in de winkelstraat en ontdekt nieuwe winkels waar ze samen een kijkje nemen. Zijn wereld is weer groter geworden.”
- Zus – Laren

“Sinds ik regelmatig mijn Senior Supporter zie, voel ik me veel minder eenzaam. Ze heeft altijd een luisterend oor en staat voor me klaar.”
- Cliënt uit Bilthoven, 95 jaar

“In het begin vond ik het best spannend om drie keer per week iemand van Senior Support op bezoek te krijgen. Ik was dat niet gewend. Inmiddels kan ik niet meer zonder hem en kijk ik uit naar zijn komst.”
- Cliënt uit Driebergen, 79 jaar

“Ik begon de zorg voor mijn dementerende zus erg zwaar te vinden en raakte overbelast. Nu is er bijna iedere dag iemand die boodschappen doet, kookt en met haar eet. Ze geniet er volop van en ik heb meer tijd en ruimte voor mezelf. Ik ben namelijk ook niet meer de jongste.”
- Broer – Bilthoven

“Ik vond het heel vervelend om alleen te eten. Nu heb ik bijna altijd iemand die me helpt met het bereiden van mijn maaltijd en gezelschap tijdens het eten. Erg gezellig!”
- Cliënt uit Zeist, 89 jaar

“Omdat ik niet naast de deur woon, vind ik het erg fijn dat er iemand regelmatig bij mijn vader langsgaat. Zij signaleert hoe het met hem gaat, neemt actie waar nodig en mij het laat weten als er dingen zijn die mijn aandacht vragen.”
- Dochter – Groningen

“Ik voelde me schuldig naar mijn dochter omdat ik haar vaak belde. Sinds zij Senior Support heeft ingeschakeld heb ik een fijne Supporter die ook voor me klaarstaat. Mijn dochter heeft meer tijd voor haar eigen gezin en werk.”
- Cliënt uit Zeist, 82 jaar

“Toen onze moeder terminaal was, kon ze mede dankzij de hulp van een team begeleiders thuisblijven. Zij zorgden voor een liefdevol luisterend oor, zowel voor haar als voor ons.”
- Kinderen - Amsterdam, Rotterdam en Twello

“Als onze Supporter komt drinken we eerst gezellig een kop koffie met iets lekkers. Voor ons is het altijd een feestje als ze er is.”
- Echtpaar uit Zeist, 80 en 85 jaar

“Mijn vader is een stuk vrolijker sinds hij een paar keer per week een bekend gezicht van Senior Support ziet. Hij voelt zich weer gezien en gehoord.”
- Dochter - Leusden

“Dankzij mijn Supporter schaam ik me niet meer voor mijn dementie. Zij helpt me het te accepteren en ondersteunt me bij de dingen die ik niet meer goed zelf kan.”
- Cliënt uit Bilthoven, 95 jaar

“Sinds Senior Support een fijne dame in heeft gezet bij mijn ouders, merk ik dat ik veel minder nodig ben. Ik kan weer op bezoek komen zonder allerlei dingen te hoeven doen. Heel fijn!”
- Zoon - Amersfoort