Even voorstellen

In 2015 zijn wij op basis van de zorgvragen rondom onze (schoon)ouders gestart met Senior Support. Inmiddels is onze organisatie een begrip in de regio. Wij doen ons werk met passie en vanuit ons hart. Onze cliënten staan altijd centraal en we zijn een vraaggestuurde onderneming. Wij luisteren naar onze cliënten en bieden ondersteuning op maat. We zetten ons – samen met onze Supporters- te allen tijde voor 100% in om senioren op een prettige manier thuis te ondersteunen.

In het onlangs afgenomen clienttevredenheidsonderzoek kregen we van onze cliënten zelfs het cijfer 9. We zijn ontzettend blij met deze waardering en hopen onze dienstverlening nog verder te verbeteren zodat we de volgende keer een nog hoger cijfer scoren.

Over ons

José van Brienen

José van Brienen

Ik ben opgegroeid in een echte ondernemersfamilie in Nijmegen. In de jaren negentig ben ik verhuisd naar Driebergen waar mijn kinderen zijn geboren en getogen. Toen mijn vader, die inmiddels weduwnaar was, meer zorg nodig had werd mijn leven een stuk ingewikkelder. Ik reisde een paar keer per week naar Nijmegen, maar kon nooit genoeg doen. Naast mijn gezin en het runnen van mijn eigen bedrijf nam het mantelzorgen een groot deel van mijn tijd in. Mijn vader had ondanks de driedaagse thuiszorg meer behoefte aan gezelschap, even een praatje tussendoor. Ook het wisselende team dat steeds op een andere tijd bij hem kwam bracht mijn vader veel stress. Door deze ervaring ontstond bij mij het idee dat het anders zou moeten kunnen.

Fleur van den Maagdenberg

Fleur van den Maagdenberg

Ik woon samen met mijn kinderen in Driebergen. In mijn werk zorg ik ervoor dat senioren de juiste ondersteuning krijgen, daar ligt mijn passie. De omgang met mensen, het luisteren naar hun verhaal en het zoeken naar oplossingen met persoonlijke aandacht is wat mijn werk zo leuk maakt. Ik ben vrolijk, zorgzaam en houd van regelen, waardoor ik me als een vis in het water voel bij Senior Support. Aandacht, tijd en betrokkenheid zijn kernwoorden die bij mij passen. Samen gaat alles beter!

Kerri Hennessey

Kerri Hennessey

Ik heb meer dan 30 jaar met veel plezier gewerkt in de maatschappelijk sector. Mijn passie is het aanboren van de kracht van mensen, zodat zij de kans krijgen om tot hun recht te komen. Ook help ik professionals van Senior Support om zich verder te ontwikkelen. Samen zetten wij ons in voor senioren die meer energie, levensvreugde en zelfvertrouwen willen ervaren.

Heleen van Iwaarden

Heleen van Iwaarden

Na vele jaren werkzaam als supporter ben ik sinds kort ook gestart als klantcoördinator bij Senior Support. Niets mooier dan ouderen te ondersteunen en weer meer te laten genieten van het leven! Aandacht doet zoveel voor een mens! Samen met mijn man Bas woon ik aan de rand van Leersum, maar ik ben van oorsprong Rotterdamse. Tijdens mijn loopbaan heb ik gewerkt in de offshore-industrie, bij de Verenigde Naties in New York en lange tijd bij een expertisebureau. Ik houd van gezelligheid, koken, fotograferen, tuinieren, ukelele spelen, theater bezoeken, uit eten gaan en … samen met anderen een doel bereiken. Hoe ik betrokken ben geraakt bij Senior Support? Na jaren als mantelzorger voor mijn beide ouders naast mijn fulltime job miste ik het ‘zorgen voor’. Via een advertentie in de krant ben ik in contact gekomen met het team van Senior Support. En … het heeft mijn leven verrijkt!

Stichting Senior Support

Senior Support organiseerde tot 1 mei 2017 kleinschalige, leuke en inspirerende dagjes uit voor senioren uit de omgeving van Zeist en de Utrechtse Heuvelrug. Per 1 mei 2017 is deze activiteit overgegaan naar Stichting Senior Support, met als doel senioren met elkaar in contact te brengen tijdens een dagje uit met begeleiding van deur tot deur. Dit initiatief wordt o.a. gesteund door het VSB fonds, fonds Sluyterman van Loo, de SOZW, stichting Ankie Hak en de gemeente Zeist. Lees hierover meer op de website van de stichting.