Werken voor Senior Support

Wil je samen met ons de kwaliteit van het leven van senioren verbeteren? Word dan Supporter bij ons! Wij zijn constant op zoek naar gemotiveerde mensen. Alles draait uiteraard om de wensen van onze cliƫnt. Senior Support zet zich in voor senioren, zodat ze zorgeloos thuis kunnen blijven wonen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, dat maakt het werk afwisselend, uitdagend en leuk.

Levenservaring en een warm hart zijn belangrijk voor het bieden van aandacht en gezelschap. Een zorgopleiding is dan minder relevant.

Wil je meer? Dan kan je bij ons aan de slag als individueel begeleider. De taken zijn dan vaak een aanvulling op de thuiszorg en zijn van stabiliserende en/of activerende aard. We nodigen dan ook graag mensen met een zorgachtergrond of een achtergrond in maatschappelijke werk van harte uit om te solliciteren.

Ook als je parttime beschikbaar bent kun je solliciteren. Een VOG en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten is verplicht. Wij helpen hierbij. Graag lichten wij dit toe tijdens een intake gesprek.

Heb je na het lezen hiervan nog vragen bel dan gerust voor meer informatie. Weet je genoeg, schrijf je dan in.

Werken als particulier

Werken als zzp'er

Werken als zzp'er (Wmo)

Schrijf je in