Thuis blijven wonen zonder zorgen?

U wilt graag thuis blijven wonen, maar zoekt daar soms wat extra hulp bij. Met een betrouwbare Supporter hoeft u niet altijd een beroep te doen op uw kinderen, familie of buren. Onze Supporters zijn ervaren in hulp aan huis en bieden u thuisservice waar nodig. Bovendien zorgen ze voor aandacht en gezelschap.

Praktische hulp

Wij bieden thuisbegeleiding bij dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, koken of uw administratie. Daarnaast gaan we graag met u wandelen of mee naar een bezoek aan uw huisarts of het ziekenhuis. Bovendien vinden we het belangrijk dat er ook tijd is om u gezelschap te houden en samen een kopje koffie of thee te drinken en te luisteren hoe het met u gaat.

Wilt u meer informatie. Vraag onze folder aan! Of bel ons direct. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur. Bel 0343-758737.

Maatwerk in thuisbegeleiding

Onze hulp neemt veel zorgen bij u weg. U of uw naaste belt ons en wij regelen graag de ondersteuning die u nodig heeft. Zo biedt Senior Support een oplossing op maat voor u en uw familie. Als uw situatie verandert en u meer hulp nodig heeft, passen we de thuishulp aan voor u.

Werkwijze thuishulp

Al onze Supporters die u hulp aan huis komen bieden worden door ons persoonlijk geselecteerd. Ze werken vanuit hun hart en hebben affiniteit met senioren. Ze zijn betrokken en betrouwbaar. U heeft te maken met één of meerdere vertrouwde gezichten. Alle Supporters hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Contact

  Aanhef:

  Naam: *

  E-mail: *

  Telefoon:

  Vraag:

  Wilt u meer informatie? Vraag onze folder aan via ‘Contact’ of bel ons gerust. Wij zijn op doordeweekse dagen bereikbaar tussen 09:00 uur en 17.30 uur via 0343-758737.

  Senior Support is actief in de hele regio Utrecht. Of u nu woont in de Utrechtse Heuvelrug (Driebergen, Doorn, Maarn, Leersum en Amerongen) of in Wijk bij Duurstede. In Zeist, Austerlitz, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik en Odijk.  Of in de regio de Bilt, Bilthoven, Groenekan, Hollandse Rading en Maartensdijk.

  Vanaf eind 2022 bieden wij onze begeleiding ook aan in de regio’s Houten, Gooi en Vechtstreek en Amersfoort.

  Maar ook wanneer u iets verder weg woont zoeken wij graag mee naar mogelijkheden.