Thuis blijven wonen zonder zorgen?

U wilt graag thuis blijven wonen, maar zoekt daar soms wat extra hulp bij. Met een betrouwbare Supporter hoeft u niet altijd een beroep te doen op uw kinderen, familie of buren. Onze Supporters zijn ervaren in hulp aan huis en bieden u thuisservice waar nodig. Bovendien zorgen ze voor aandacht en gezelschap.

Praktische hulp

Wij bieden thuisbegeleiding bij dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, koken of uw administratie. Daarnaast gaan we graag met u wandelen of mee naar een bezoek aan uw huisarts of het ziekenhuis. Bovendien vinden we het belangrijk dat er ook tijd is om u gezelschap te houden en samen een kopje koffie of thee te drinken en te luisteren hoe het met u gaat.

Wilt u meer informatie. Vraag onze folder aan! Of bel ons direct. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur. Bel 0343-758737.

Maatwerk in thuisbegeleiding

Onze hulp neemt veel zorgen bij u weg. U of uw naaste belt ons en wij regelen graag de ondersteuning die u nodig heeft. Zo biedt Senior Support een oplossing op maat voor u en uw familie. Als uw situatie verandert en u meer hulp nodig heeft, passen we de thuishulp aan voor u.

Werkwijze thuishulp

Al onze Supporters die u hulp aan huis komen bieden worden door ons persoonlijk geselecteerd. Ze werken vanuit hun hart en hebben affiniteit met senioren. Ze zijn betrokken en betrouwbaar. U heeft te maken met één of meerdere vertrouwde gezichten. Alle Supporters hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Contact

  Aanhef:

  Naam: *

  E-mail: *

  Telefoon:

  Vraag:

  Senior Support is actief in de hele regio Utrecht. Wilt u meer informatie? Vraag onze folder aan via het contactformulier of bel ons gerust. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur via 0343-758737.