Thuis wonen zonder zorgen?

U wilt graag thuis blijven wonen maar zoekt daar soms wat extra hulp bij. Met een vaste betrouwbare Supporter hoeft u niet altijd een beroep te doen op uw kinderen, familie of buren. Onze Supporters zijn ervaren thuishulpen en ondersteunen u, waar nodig, bij het thuis wonen en zorgen voor gemak en gezelligheid.

Wat bieden wij?

Senior Support biedt service en zekerheid door middel van een speciaal voor u geselecteerde Supporter. En of het nu gaat om dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, koken, kleine huishoudelijke of administratieve werkzaamheden. Een bezoek aan een huisarts of begeleiding na een ziekenhuisopname. Of misschien wel het coördineren en begeleiden van een verhuizing. Uw wens is het startpunt voor onze samenwerking.

Wilt u meer informatie. Vraag onze folder aan! Of bel ons direct. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur. Bel 0343-758737.

Dienstverlening op maat

Onze dienstverlening neemt veel zorgen bij u weg. U belt ons en wij regelen het graag voor u. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Senior Support biedt een maatoplossing voor u en uw familie. En mocht u (tijdelijk) behoefte hebben aan meer of minder hulp? We passen de dienstverlening dan voor u aan.

Na dit eerste kennismakingsgesprek stellen we u voor aan een van onze Supporters. Bij een positieve indruk maken we een overeenkomst en start de ondersteuning op basis van de afspraken.

Al onze Supporters worden door ons persoonlijk geselecteerd. Ze werken vanuit hun hart en hebben affiniteit met senioren en zijn betrokken en betrouwbaar. U heeft te maken met één vast gezicht of één vast team. Iedereen is in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een VOG.

Vraag het kennismakingsgesprek aan door middel van onderstaand formulier. U ontvangt binnen een werkdag een reactie. Heeft u nog aanvullende vragen of juist behoefte aan telefonisch contact, bel dan direct: 0343-758737.

Contact

  Aanhef:
  Naam: *
  E-mail: *
  Telefoon:

  U kunt ons ook direct bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Telefoonnummer 0343-758737.

  Senior Support is gevestigd in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en richt zich op de regio Zeist, Austerlitz, Den Dolder, Bosch en Duin, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, Odijk, de Bilt, Bilthoven en Maartensdijk. Maar ook wanneer u iets verder weg woont kunnen we u van dienst zijn.

  Veelgestelde vragen