Ontzorgen van uw naaste

Uit eigen ervaring weten wij precies hoe intensief mantelzorg kan zijn. Veel mantelzorgers zijn overbelast en vragen te laat om hulp. U maakt zich zorgen om uw naaste en komt altijd tijd tekort. Vaak heeft u een druk leven waarbij u uw tijd moet verdelen tussen uw gezin, werk, sociale activiteiten en mantelzorg.

Senior Support zorgt voor een vaste en betrouwbare thuishulp die u ondersteunt bij de zorg voor uw naaste. Wij verlichten uw taken door mantelzorgtaken over te nemen en uw naaste te ondersteunen. Zodat u meer tijd en energie voor uzelf heeft. Hierbij kan het gaan om dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, koken, begeleiding bij het eten, kleine huishoudelijke – of administratieve werkzaamheden. Ook een bezoek aan een huisarts of het ziekenhuis is mogelijk.

Wat bieden wij?

Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee om uw naaste zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt voor onze samenwerking. Hierdoor kunt u weer gezellig op bezoek gaan bij uw naaste, zonder dat u bezig hoeft te zijn met allerlei praktische zaken. Zo kunt u de persoonlijke aandacht blijven geven die uw naaste verdient.

Werkwijze

Al onze Supporters worden door ons persoonlijk geselecteerd. Ze werken vanuit hun hart en hebben affiniteit met senioren. Ze zijn betrokken en betrouwbaar. U heeft te maken met één of meerdere vertrouwde gezichten. Alle Supporters hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een Verklaring voor Onberispelijk Gedrag (VOG).

Dienstverlening op maat

Onze hulp neemt veel zorgen bij u weg. U belt ons en wij regelen graag wat uw naaste nodig heeft. Zo biedt Senior Support een oplossing op maat voor u en uw familie. Als de situatie verandert en uw naaste meer hulp nodig heeft, passen we de dienstverlening aan.

Begeleiding bespreekbaar maken

Uw naaste kan afwijzend reageren op het idee dat er ondersteuning door derden nodig is en dat er ‘vreemden’ in huis komen. Wij helpen u graag met het voorbereiden en begeleiden hiervan. Onze ervaring is dat na een rustige start het vertrouwen vaak snel wordt opgebouwd en de begeleiding van de Supporter al snel als onmisbaar wordt beschouwd.

Contact

  Aanhef:
  Naam: *
  E-mail: *
  Telefoon:
  Vraag:

  U kunt ons ook direct bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Telefoonnummer 0343-758737.

  Senior Support is gevestigd in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en richt zich op de regio Zeist, Den Dolder, Bosch en Duin, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, Odijk, de Bilt en Bilthoven. Maar ook wanneer u iets verder weg woont kunnen we u van dienst zijn.