Mantelzorgondersteuning

Uit eigen ervaring weten wij precies hoe intensief mantelzorg voor naasten of ouders kan zijn. Veel mantelzorgers zijn overbelast en hebben ondersteuning nodig. U maakt zich zorgen om uw naaste en komt altijd tijd tekort. Vaak heeft u een druk leven waarbij u uw tijd moet verdelen tussen uw gezin, werk, sociale activiteiten en mantelzorg. Senior Support biedt mantelzorgondersteuning waar nodig.

Aanvullende of vervangende mantelzorg

Senior Support zorgt voor een vaste en betrouwbare thuishulp die u ondersteunt bij de zorg voor uw naaste. Wij verlichten uw taken door mantelzorg taken over te nemen en uw naaste te ondersteunen, zodat u meer tijd en energie voor uzelf heeft. Hierbij kan het gaan om dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, koken, begeleiding bij het eten, kleine huishoudelijke – of administratieve werkzaamheden. Ook een bezoek aan een huisarts of het ziekenhuis is mogelijk.

Maatwerk voor senioren

Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee om uw naaste zo lang mogelijk op een prettige manier thuis te laten wonen. Uw wensen en behoeften voor de hulp aan huis zijn het uitgangspunt voor onze samenwerking. Hierdoor kunt u weer gezellig op bezoek gaan bij uw vader, moeder, broer of zus, zonder dat u bezig hoeft te zijn met hulp die nodig is. Zo kunt u de persoonlijke aandacht blijven geven die hij of zij verdient.

Werkwijze thuishulp

Al onze Supporters die u hulp aan huis komen bieden worden door ons persoonlijk geselecteerd. Ze werken vanuit hun hart en hebben affiniteit met senioren. Ze zijn betrokken en betrouwbaar. U heeft te maken met één of meerdere vertrouwde gezichten. Alle Supporters hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een Verklaring voor Omtrent het Gedrag (VOG).

Maatwerk in thuisbegeleiding

Onze hulp neemt veel zorgen bij u weg. U of uw naaste belt ons en wij regelen graag de ondersteuning die nodig is. Zo biedt Senior Support maatwerk in thuishulp voor u en uw familie. Als de situatie verandert en u meer hulp nodig heeft, passen we de ondersteuning aan.

Begeleiding bespreekbaar maken

Uw naaste kan afwijzend reageren op het idee dat er ondersteuning door derden nodig is en dat er ‘vreemden’ in huis komen. Zeker als dementie een rol speelt. Wij helpen u graag met het voorbereiden en begeleiden hiervan, om zo persoonlijk maatwerk in de ondersteuning te kunnen bieden.

Onze ervaring is dat na een rustige start het vertrouwen vaak snel wordt opgebouwd en de thuisbegeleiding, betrokkenheid en aandacht van de Supporter al snel als onmisbaar wordt beschouwd.

gezelschap en persoonlijk maatwerk bieden

Contact

  Aanhef:

  Naam: *

  E-mail: *

  Telefoon:

  Vraag:

  Senior Support is actief in de hele regio Utrecht.Wilt u meer informatie? Vraag onze folder aan via het contactformulier of bel ons gerust. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur via 0343-758737.