Betrouwbare extra hulp in huis

Wij begrijpen heel goed dat het niet meevalt om als mantelzorger altijd klaar te moeten staan voor een hulpbehoevend familielid of kennis. Vaak is het in het begin nog goed te doen, maar na verloop van tijd wordt de zorgvraag steeds intensiever.

U maakt zich veel zorgen om uw partner, vader of moeder, maar u komt altijd tijd tekort. Het combineren van mantelzorg met een baan en een eigen gezin kan dan ook voor veel stress en problemen zorgen. Senior Support zorgt voor een vaste en betrouwbare thuishulp die u ondersteunt met de zorg voor uw naaste. U heeft op deze manier een zorg minder en uw naaste krijgt de extra hulp die hij of zij nodig heeft.

Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee om zorgeloos thuis blijven wonen mogelijk te maken. Bel 0343-758737.

Wat bieden wij?

Senior Support helpt u graag door een aantal taken van u over te nemen. En of het nu gaat om dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, koken, begeleiding bij het eten of kleine huishoudelijke of administratieve werkzaamheden. Een bezoek aan een huisarts of begeleiding na een ziekenhuisopname. Of misschien wel het coördineren en begeleiden van een verhuizing.

Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt voor onze samenwerking. Hierdoor kunt u een bezoek brengen, zonder dat u bezig bent met allerlei huishoudelijke (regel)taken. Zo kunt u de persoonlijke aandacht blijven geven die uw naaste verdient.

Dienstverlening op maat

Onze dienstverlening neemt veel zorgen uit handen. U belt ons en wij regelen het graag voor u. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Senior Support biedt een maatoplossing voor u en uw familie. En mocht u (tijdelijk) behoefte hebben aan meer of minder hulp? We passen de dienstverlening graag aan op uw behoefte.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze extra hulp in huis? Vraag dan een vrijblijvende afspraak thuis aan. In dit gesprek brengen we alle wensen en behoeften in kaart. Welke ondersteuning is gewenst en op welke dag(en) of tijd(en). Voor een korte of langere periode. U bepaalt samen wat prettig of nodig is. En wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee. Onze ondersteuning kunnen we ook afstemmen en aanpassen aan de huidige zorgverlening.

Begeleiding bespreekbaar maken

Uw naaste kan misschien afwijzend reageren op het idee van een vreemde in huis en zal moeten wennen aan dat idee. Wij spreken dagelijks mantelzorgers en senioren en begrijpen dit goed. Wij helpen u graag met het voorbereiden en begeleiden van dit gesprek. Onze ervaring leert dat na een rustige start het vertrouwen wordt opgebouwd en de begeleiding uiteindelijk als onmisbaar wordt beschouwd.

Particuliere inzet

Na het eerste kennismakingsgesprek stellen we een van onze Supporters voor. Bij een positieve indruk maken we een overeenkomst en start de begeleiding op basis van de afspraken.

Al onze Supporters worden door ons persoonlijk geselecteerd. Ze werken vanuit hun hart en hebben affiniteit met senioren en zijn betrokken en betrouwbaar. U heeft te maken met één vast gezicht of één vast team. Iedereen is in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een VOG.

Via Wmo of Wlz

U schakelt ons in via de Wmo, Wlz of op basis van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Senior Support. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

Vraag het kennismakingsgesprek aan door middel van onderstaand formulier. U ontvangt binnen een werkdag een reactie. Heeft u nog aanvullende vragen of behoefte aan telefonisch contact, bel dan direct: 0343-758737.

Contact

  Aanhef:
  Naam: *
  E-mail: *
  Telefoon:

  U kunt ons ook direct bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Telefoonnummer 0343-758737.

  Senior Support is gevestigd in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en richt zich op de regio Zeist, Den Dolder, Bosch en Duin, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, Odijk, de Bilt en Bilthoven. Maar ook wanneer u iets verder weg woont kunnen we u van dienst zijn.

  Veelgestelde vragen