Wie zijn wij?

In 2015 zijn wij op basis van de zorgvragen rondom onze ouders gestart met Senior Support. Inmiddels is onze organisatie een begrip in de regio Utrecht. Wij doen ons werk met passie en vanuit ons hart. In onze vraag gestuurde onderneming staan onze senioren altijd centraal. We zetten ons samen met onze ruim tachtig Supporters in om senioren op een prettige manier thuis te ondersteunen.

Over ons

José van Brienen

José van Brienen

Ik ben opgegroeid in een echte ondernemersfamilie in Nijmegen. In de jaren negentig ben ik naar Driebergen verhuisd, waar mijn kinderen zijn geboren en getogen. Toen mijn inmiddels alleenstaande vader in 2014 steeds meer zorg nodig had, werd mijn leven een stuk ingewikkelder. Ik reisde een paar keer per week naar Nijmegen maar kon nooit genoeg doen. Naast mijn gezin en het runnen van mijn eigen bedrijf nam het mantelzorgen een groot deel van mijn tijd in. Mijn vader had ondanks de inzet van thuiszorg meer behoefte aan gezelschap, even een praatje tussendoor of een wandeling. Door deze ervaring ontstond bij mij het idee dat het anders zou moeten kunnen. In 2015 heb ik met mijn toenmalige compagnon Senior Support opgericht.

Senior Support is een lokale, betrokken organisatie waar cliënten centraal staan. Door onze persoonlijke werkwijze zijn wij altijd in staat ondersteuning op maat te bieden. De juiste klik tussen cliënt en begeleider is voor ons het uitgangspunt voor een goede en langdurige samenwerking. De afgelopen jaren is Senior Support uitgegroeid tot een begrip in de regio. Ik ben dan ook zeer trots op mijn team en alle begeleiders die dit mogelijk hebben gemaakt. Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten langer en op een prettige manier thuis kunnen blijven wonen.

Heleen van Iwaarden

Heleen van Iwaarden

Na vele jaren werkzaam als supporter ben ik sinds kort gestart als klantcoördinator bij Senior Support. Niets mooier dan senioren te ondersteunen en weer meer te laten genieten van het leven! Aandacht doet zoveel voor een mens! Samen met mijn man Bas woon ik aan de rand van Leersum, maar ik ben van oorsprong Rotterdamse. Tijdens mijn loopbaan heb ik gewerkt in de offshore-industrie, bij de Verenigde Naties in New York en lange tijd bij een expertisebureau. Ik houd van gezelligheid, koken, fotograferen, tuinieren, ukelele spelen, theater bezoeken, uit eten gaan en … samen met anderen een doel bereiken. Hoe ik betrokken ben geraakt bij Senior Support? Na jaren als mantelzorger voor mijn beide ouders naast mijn fulltime job miste ik het ‘zorgen voor’. Via een advertentie in de krant ben ik in contact gekomen met het team van Senior Support. En … het heeft mijn leven verrijkt!

Harriët Kamphuijs

Harriët Kamphuijs

Na 20 jaar gewerkt te hebben als kindertherapeut binnen een gedeelde praktijk maak ik nu de ommezwaai richting zorg voor ouderen.
Net als in mijn praktijk waar ik kinderen en ouders heb begeleid, doe ik dit nu ook in mijn nieuwe werk, maar dan in de begeleiding van ouderen.
Al enige jaren werk ik als begeleider voor Senior Support en zo heb ik dit fijne werk leren kennen. Naast mijn werk als begeleider ben ik ook klantcoördinator. Ik zoek altijd naar verbinding en vind het mooi om passende begeleiding te zoeken bij de hulpvraag van mensen. Wat mij onder andere erg boeit, is de intrigerende levensverhalen. Elk mens heeft recht op respectvolle zorg en ik vind het mooi om daaraan bij te mogen dragen.

Senior Support biedt maatwerk, want ieder mens is uniek en vraagt om net weer een andere begeleiding. Het organiseren en de juiste mensen aan elkaar koppelen vind ik een uitdaging en maakt me blij. Samen ervoor zorgen, dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen in hun eigen omgeving is het doel en dan wel met de passende ondersteuning wanneer nodig. Ik woon samen met mijn man in het mooie Driebergen, onze twee dochters zijn uitgevlogen en wonen in Amsterdam.
Het werken voor Senior Support heeft mijn leven een stukje rijker gemaakt!

Fleur van den Maagdenberg

Fleur van den Maagdenberg

Ik woon samen met mijn kinderen in Driebergen. Als regiomanager bij Senior Support zorg ik ervoor dat senioren de juiste ondersteuning krijgen, daar ligt mijn passie. De omgang met mensen, het luisteren naar hun verhaal en het zoeken naar oplossingen met persoonlijke aandacht is wat mijn werk zo leuk maakt. Ik ben vrolijk, zorgzaam en houd van regelen, waardoor ik me als een vis in het water voel bij Senior Support. Aandacht, tijd en betrokkenheid zijn kernwoorden die bij mij passen. Samen gaat alles beter!